Gevelbekleding

 

Gevelbekleding / Vinyl siding

 

 

Wij introduceeerden in 2000 Vinyl siding in Nederland, een bijzonder gevelbekledingssysteem dat zelfs voor Europa nog vrij onbekend was.

Gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm, blijvend flexibel, kleurvast en tevens Brandvertragend. In vergelijking met andere gevelbekleding is de prijs van dit produkt erg laag te noemen, en daarmee voor Europa een zeer hoog kwalitatief product voor een betaalbare prijs, met een levenlang garantie!

Hiermee zijn wij in Nederland de officiële dealer van Kaycan, die de Vinyl Siding ontworpen en ontwikkeld heeft om het een leven lang bestendig te maken tegen hitte, kou, ultra-violet stralen en alle andere soorten weer.

We kennen Vinyl van andere goede toepassingen in ons leven. Het interieur van auto’s, sanitair, vloer(materiaal), bagagekoffers, speelgoed enz.

Vinyl heeft alles in het leven beter en gemakkelijker gemaakt. De Vinyl siding heeft veel voordelen, en mag met hoge druk gereinigd worden, door flexibiliteit is de kans op uitstoten van stukjes minimaal. Doordat iedere tak op de woonmarkt vertrouwen heeft gekregen in het Kaycan Label, staat dit symbool voor uitstekende kwaliteit en duurzame waarde van de Vinyl siding.

Creër een blijvend mooi huis, de tijd die u besteed heeft aan schuren en schilderen, dat is verleden tijd!!